Lista cabinetelor de Medicina de Familie implicate în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 din judetul Braila

Joi 21 octombrie, a fost un număr foarte mare de persoane care s-au vaccinat în județul Brăila. la cele două centre din municipiul Brăila s-au vaccinat 910 persoane cu doza I sau a II-a și 185 cu doza a III-a. De asemenea, la medicii de familie care sunt implicați în procesul de vaccinare s-au vaccinat 166 de persoane cu doza I sau a II-a și 3 persoane cu doza a III-a. În total, în cursul zilei de ieri s-au vaccniat 1312 persoane. Total persoane vaccinate de la începutul vaccinării: 114731 persoane, din care 62412 persoane vaccinate complet.
Total persoane vaccinate cu doza a III-a – 6403.

În ultimele 24 de ore în județul Brăila au fost înregistrate 189 de persoane infectate cu noul coronavirus și au fost raportate un număr de 29 de persoane infectate cu SARS-COV-2 care au decedat. Dintre persoanele decedate 15 sunt din municipiul Brăila, câte două din Cireșu, Gropeni și Mircea Vodă, și câte unul din Făurei, Însurăței, Râmnicelu, Salcia Tudor, Racovița, Șuțești, Tichilești, Tufești. Numărul persoanelor decedate de la începutul pandemiei în județul Brăila a ajuns la 931, iar numărul persoanelor înregistrate în județul brăila cu COVID-19 a ajuns la 17770 de la începutul pandemiei. 

Incidența cazurilor la 14 zile la nivelul județului este astăzi de 7,83 la mia de locuitori, iar la nivelul municipiului este de 10,36 la mie. Cea mai mare incidență a cazurilor la 14 zile este în comuna Cazasu, de 13,07 la mia de locuitori. 

Lista cabinetelor de Medicina de Familie implicate în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 din judetul Braila și alte informații sunt disponibile pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Brăila la următorul link: http://www.dspbr.ro/lista-cabinetelor-de-medicina-de-familie-implicate-in-procesul-de-vaccinare-impotriva-covid-19/ .

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.