Marcel Ciolacu, despre proiectul de buget: „Va exista cea mai mare alocare din istorie pentru Educație”

Marcel Ciolacu a anunțat că în acest sfârșit de săptămână se pregătește proiectul de buget. Premierul a anunțat că va fi cea mai mare alocare din istorie pentru ministerul Educației.

„Vă anunţ că în acest weekend vom lucra împreună pe proiectul de buget pe 2024, unde investiţiile reprezintă fundamentul viziunii noastre de dezvoltare economică. De asemenea, va exista cea mai mare alocare bugetară din istorie pentru Educaţie, ca să fie clar pentru toată lumea.

După rezultatele României la testele PISA, îi cer doamnei ministru Deca să vină cu soluţii privind criteriile de performanţă în învăţământ. Orice cheltuială trebuie însoţită şi de o reformă şi să aibă ca rezultat performanţa! Nu ne putem aştepta ca, doar mărind salariile, să se întâmple o minune! Pentru că nu se va întâmpla! Aşadar, trebuie introduse criterii de perfomanţă în funcţie de care salariile vor creşte!

Aceleași cerințe le am și la sănătate. Nu poți avea un proiect de 12 milioane de euro și să nu știi pe ce se duc banii”, a anunțat Marcel Ciolacu.

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.