Masini si societati comerciale controlate de polițiștii brăileni

La data de 23.10.2018, poliţiştii brăileni au desfășurat acțiuni preventive pe raza municipiului.

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier și cei ai Secției 1 Poliție Rurală Brăila, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, pe raza județului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost controlate 17 societăţi comerciale, au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost oprite în trafic şi controlate 47 autovehicule.

Totodată, cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 23 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.785 de lei.

Dintre acestea, 16 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 pentru Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, și 4 la alte acte normative.

Ca măsură complementară, polițiștii au ridicat un permis de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Marți după-amiază, la ora 15:30, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pe Calea Galați, pe un bărbat de 51 de ani, din comuna Șuțești, în timp ce transporta marfă cu un autoturism, fără a deține documente de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar bunurile (produse alimentare și băuturi răcoritoare) au fost ridicate în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.