Medicul estetician din Galați, Călin Doboș, intrat în vizorul autorităților judiciare în urmă cu șapte ani ca urmare a acuzațiiilor de ucidere din culpă aduse de rudele unei paciente din Brăila, a fost arestat.

Medicul, în vârstă de 46 de ani, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de uciderea din culpă a Irinei Ciuraru, o tânără din Brăila care  a  apelat la serviciile sale pentru o intervenție de liposucție. Sentința definitivă a fost pronunțată vineri, 11 decembrie, dată la care a și fost emis mandatul de executare a pedepsei. La câteva ore, Călin Doboș a încercat să părăsească România, fiind însă identificat la graniță întrucât fusese deja dat în consemn.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat căutat de autorităţile din România pentru executarea unei pedepse cu închisoarea. În data de 12.12.2020, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din România, cetăţeanul român D.C., în vârstă de 46 de ani, domiciliat în municipiul București. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din data de 11.12.2020, pentru săvârşirea infracțiunii de ucidere din culpă. Bărbatul a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun”, precizează Poliția de Frontieră Română.

 
 
 
Articolul precedentUn brăilean a produs un accident mortal în localitatea buzoiană Glodeanu Siliştea
Articolul următorAmendată cu 6000 de lei pentru expunea spre comercializare pomi de Crăciun, fără a deține documentele legale