Metalul Buzău a câștigat cu 2-0 ultimul meci din sezonul regulat, în fața celor de la Viitorul Ianca

Sâmbătă, 25 martie, de la ora 15.00, pe stadionul Metalul din Buzău, s-au întâlnit Metalul Buzău și Viitorul Ianca, într-un meci contând pentru etapa a 18-a din seria a II-a a Ligii a 3-a. Metalul Buzău s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0). 

Metalul Buzău a deschis scorul în minutul 27, după un pas filtrant, pe zona centrală, printre fundașii centrali ai celor de la Ianca, care l-a găsit pe Alin Manea, iar acesta a pasat mai departe pentru Arnăutu. Atacantul Buzăului a scăpat singur cu portarul Vlasie și a marcat. Echipa din Ianca a reclamat o poziție afară din joc la autorul golului.

În minutul 83, la o lovitură liberă, de la 24 de metri, din poziție centrală, ușor lateral stânga, Tudorică a marcat cu un șut pe colțul portarului, pe care l-a văzut pe Vlasie că a făcut o mișcare spre colțul scurt, în spatele zidului, și a șutat pe colțul lui.

Metalul Buzău a mai avut câteva ocazii mari prin Manea Alin, Bortuneanu și Antone, la ultimul fundașii celor de la Ianca au scos mingea de pe linia porții.

Viitorul Ianca și-a creat și ea câteva situații bune de a marca. În prima repriză, la un contraatac pe partea dreaptă, Petrache a centrat pe bara a doua pentru Băluță, dar un jucător al gazdelor i-a deviat ușor mingea și nu a mai reușit să lovească precis și a trimis pe lângă poartă. Apoi, la o fază fixă, Moroianu, urcat în atac, a trimis din 6 metri pe lângă poarta apărată de Dinu.

În repriza a doua, Viitorul Ianca a mai avut trei situații de gol. La un corner bătut de Ciucureanu, Dima a trimis pe lângă poartă. Apoi, pe un contraatac, Mucuță a preferat o pasă în în centrul careului de 16 metri, în locul unui șut, iar pasa spre Coman nu a fost cea mai bună soluție, pentru că atacantul celor de la Ianca a fost blocat.

Metalul Buzău: I. Dinu – Fl. Puiu, Ghinga (min. 90 Șt. Păun), Nedelcu, D. Mihai (min. 90 B. Manole) – Antone, A. Manea (min. 68 Ad. Moldovan), Bortuneanu, Mănăilă (min. 77 Cocîrlă) – Tudorică, Arnăutu (min. 77 Ceaușu). Antrenor: Vali Stan.

Viitorul Ianca: Vlasie – Iordache, Moroianu, M. Dima, Ciochină – Chivu (min. 61 D. Andrei), Păvălache (min. 81 Gherghișan), Ciucureanu, Petrache (min. 61 M. Coman), R. Băluță (min. 61 Cheleș) – D. Mucuță. Antrenor: Viorel Tănase.

Metalul Buzău a încheiat sezonul regulat pe locul 2, cu 41 de puncte, golaveraj 46-10. În prima etapă din play-off buzoienii vor juca pe 1 aprilie, de la ora 17.00, pe teren propriu, cu Unirea Braniștea. Viitorul Ianca a terminat sezonul regulat pe locul 7, cu 19 puncte, golaveraj 22-37, iar în prima etapă din play-out va întâlni pe teren propriu pe Dinamo Bacău, sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17.00.

Sursa: Realitatea de Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.