Update: În urma verificărilor efectuate de către polițiștii brăileni a fost identificat minorul, o fetiță în vârstă de 3 ani, care în prezent se află la domiciliu, unde locuiește împreună cu mama, bunica și mătușa, în municipiul Brăila și nu a fost victima niciunei infracțiuni.
Atât mama fetiței, in vârstă de 26 de ani, cât și mătușa acesteia, le-au declarat polițiștilor că este vorba despre o neînțelegere și că bărbatul care apare in imaginile din spațiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaște foarte bine.

De asemena acestea au precizat că în cursul zilei de ieri s-au deplasat împreună cu bărbatul în cauză și cu frățiorul minorei în părculețul din zona Caporal Mușat unde toți trei au supravegheat pe cei doi minori.

Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băiețelul, iar bărbatul a luat în brațe fetița. În stația de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greșit, fapt pentru care fetița a început să se agite, însă el a coborât cu ea la următoarea stație din Bariera Călărașilor, s-au reântâlnit și au mers acasă, unde fetița se află și în prezent, în afara oricărui pericol.

Filmulețul care a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare a fost deslușit în această dimineață. O rudă a fetiței de 4 ani care plângea și încerca să se smulgă din brațele unui bărbat este în regulă, la mama ei acasă.

Se pare că fetița și prietenul mamei sale au urcat într-un autobuz, iar mama în altul, și de aici a pornit isteria în spațiul public, neffind vorba despre o răpire, cum s-a bănuit inițial.

Poliția Brăila ar fi luat legatura cu mama minorei, asigurându-se că aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Sora mamei a postat în această dimineață o fotografie și un filmuleț cu fetița care dormea acasă. Tatăl fetiței ar fi murit înecat în urmă cu un an.

Citește și Un copil plânge și se zbate în brațele unui bărbat

Sursa: Realitatea de Galati