Module de colectare selectivă a gunoiului incendiate

Două module pentru colectarea selectivă a deşeurilor au fost incendiate în acest sfârşit de săptămână, fiind distruse în totalitate.

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, locuitorii de pe strada Călugăreni din Ansamblul Buzăului au anunțat pompierii că unul dintre modulele de selectare selectivă a gunoiului situat pe acea stradă, la intersecția cu strada Negoiului, a luat foc.

Duminică, în jurul orei 11.30, un alt modul de selectare a gunoiului situat în cartierul Călărași IV, pe strada Constantin Nottara, a fost incendiat. Pe lângă cele două distruse în acest week-end, un alt modul a fost vandalizat prin incendiere, în urmă cu două săptămâni, în cartierul Hipodrom, în zona Ascunsa. Acesta din urmă nu a ars atât de tare, totuşi, putând fi folosit în continuare.

Primarul Marian Dragomir şi-a exprimat dezamăgirea faţă de vandalizarea repetată a acestor module pe care Primăria le-a achiziţionat de curând, în încercarea de moderniza colectarea deşeurilor menajere şi a celor reciclabile pe raza municipiului Brăila.

“Din păcate, unii se pot civiliza doar cu forţa. Vă rog mult să ne ajutaţi să îl prindem pe cel care îşi bate joc de banii brăilenilor din taxe şi impozite. Aceste module moderne şi elegante costă! Cu cât el va distruge mai multe, cu atât ne va costa mai mult. Nu putem lăsa un astfel de individ în libertate. Avem nevoie de implicare. Îi rog pe cei care au detalii sau imagini cu individul să-mi transmită mesaj privat. Nu putem monta mii de camere în tot oraşul. Ne putem implica şi când observăm fapte antisociale să luăm atitudine. Mulţumesc anticipat!”, a scris primarul Marian Dragomir, pe pagina sa de Facebook.

Presupunerile locuitorilor din zonele respective sunt că autorii acestor incendieri ar putea fi cei care până acum scotoceau prin gunoaie după ”Pet-uri”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.