Astăzi în jurul prânzului, Moș Crăciun a poposit la Tribunalul Brăila unde a fost așteptat de 60 de copii aflați în plasament la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila. 

De trei ani de zile Asociația Magistraților din românia – filiala Brăila organizează întâlnirea unor copii aflați în plasament cu Moș Crăciun. Anul acesta au oferit 60 de cadouri personalizate pentru 60 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 13 ani, iar darurile au fost destul de consistente, constând în jucării și dulciuri în valoare de 70-80 de lei fiecare pachet personalizat.

Președintele Tribunalului Brăila, judecătorul Viorel Vasile a spus că instituția organizeză din 2010 întâlnirea cu Moș Crăciu, iar dacă la început a fost pentru copiii angajaților din Tribunal, de trei ani de zile magistrații s-au gândit ca Moșul să facă daruri copiilor aflați în plasament la DGASPC Brăila.

În așteptarea lui Moș Crăciun micuții, dar și asistenții maternali care îi însoțeau, au asistat la un moment muzical oferit de o tânără brăileancă foarte talentată, fiica judecătorului Viorel Vasile.

Articolul precedentMinor prins în flagrant de polițiști
Articolul următorAproape de comă alcoolică a fugit de la locul accidentului