Nici bagheta lui Aurelian Roșca nu face minuni la Dunărea Brăila

HC Dunărea Brăila continuă pasa proastă din acest sezon și nu reușește să câștige nici meciul din etapa a XI-a cu CSM Slatina. Echipa lui Aurelian Roșca avea nevoie de victorie în acest meci ca de aer pentru a micșora ecartul față de locurile care duc la rămânerea fără emoții și în sezonul viitor în Liga Națională.

Într-un meci vital, cu o miză enormă, echipa brăileană nu a controlat meciul decât în primele 20 de minute. Dacă apărarea s-a ridicat la nivelul așteptărilor, atacul a fost punctul slab în acest meci. Lipsa de curaj pentru a ataca poarta apărată de Lăcrămioara Stan, dar și unele erori individuale, au făcut ca echipierele de la Dunărea Brăila să înscrie doar 19 goluri în meciul cu una dintre echipele care se lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Fără nici un transfer care să întărească lotul actual, dar și fără vreo perspectivă până pe 20 ianuarie, ultima zi în care se mai pot face mutări de jucătoare, HC Dunărea este condamnată să se bată pentru a evita retrogradarea în cel mai slab start de sezon de la promovarea în Liga Națională.

Dacă tot vorbim de promovarea echipei din Brăila în Liga Națională, zilele trecute a decedat cel care a fost președintele clubului în anul promovării și apoi în primul sezon. Nimeni dintre organizatorii meciului cu CSM Slatina, primul după decesul lui Ionel Antihi, nu a catadicsit să anunțe un moment de reculegere în memoria acestuia, lucru remarcat și de o parte a tribunei.

Colțul din dreapta al tribunei, acolo unde stă galeria, a avut pe lângă încurajările adresate echipei și câteva răfuieli cu cei din conducerea clubului, dar și cu cei doi arbitrii din Buzău, depășiți de încărcătura unui astfel de joc.

După înfrângerea cu 19-21 (11-11) cu CSM Slatina, Dunărea Brăila a rămas pe ultimul loc în clasament, cu 4 puncte după 11 etape. Sâmbătă dimineață acestea vor pleca la Bistrița, unde vor întâlni duminică seara, de la ora 17.00, pe Gloria Bistrița. În ultima etapă a turului, HC Dunărea va primi vizita celor de la Gloria Buzău, ajunsă pe locul 10 cu 13 puncte după 11 etape, dar care a fost la un pas de o mare surpriză în această etapă, în care a pierdut la limită meciul cu CSM București, după ce a condus în majoritatea timpului.

Aurelian Roșca trebuie să găsească până la acel meci antidotul pentru ca elevele sale să intre mult mai montate și motivate pe teren și să obțină cele trei puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.