Nici o persoană din echipa medicală nu mai pleacă în concediu în această perioadă

În condițiile evoluției alarmante a situației în ceea ce privește epidemia de coronavirus, angajații care fac parte din echipa medicală a Spitalului Județean Brăila nu mai primesc concedii decât în situații speciale, conform declarațiilor făcute de directorul medical al spitalului, Alina Neacșu. 

În absența managerului unității, Delia Râșnoveanu, plecată zilele trecute la un congres pe probleme de epidemiologie în Serbia, care însă s-a anulat din cauza coronavirusului, Alina Neacșu a spus că le-a transmis tuturor șefilor de secții, de compartimente faptul că nimeni nu pleacă din spital decât pe motive bine întemeiate – deces, boală, naștere, căsătorie.

Suntem într-o situație care este poate fără precedent. Eu, personal, în cariera mea de medic nu am mai întâlnit așa ceva. Consider că e nevoie de un efort reunit al întregii echipe.” a spus Alina Neacșu.

Echipa medicală a Spitalului Județean Brăila este formată din 33 de șefi de secții și compartimente și din 178 de doctori.

Deci echipa medicală, în mod special șefii de secție, de compartimente, din punctul meu de vedere, nu au aprobare pentru plecare în concediu în această perioadă. Este o situație fără precedent, în care dacă nu suntem uniți, ca să putem să luptăm împreună, nu putem izbândi” a mai spus Alina Neacșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.