Noul prefect al Brăilei a depus astăzi jurământul

Florin-Sergiu Dobrescu a fost învestit în funcţia de prefect al județului Brăila. Decizia a fost adoptată printr-o hotărâre de Guvern în şedinţa de joi, 28 octombrie a.c. .

Noul prefect a depus astăzi jurământul la Instituția Prefectului -Județul Brăila, în sistem videoconferință, în prezența celor doi subprefecți Nicolae Nițescu și Adin Boboc, reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Valentin Condruz, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, Cristian Ion și Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, Albăceanu Nicolae Iulian, a deputatului PNL Alexandru Popa, a consilierului județean PNL Alexandru Bucălău și, de la nivel central, a secretarului de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Ciprian Florescu. În schimb, presa nu a fost invitată la eveniment

”Eu, Dobrescu Florin-Sergiu numit în funcția de prefect al județului Brăila, prin Hotărârea Guvernului nr. 1165 din 2021, depun următorul jurământ în conformitate cu dispozițiile articolului nr. 251 alin. 3, din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57 din 2019 privind Codul Administrativ cu modificările și completările ulterioare, jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Brăila. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a fost jurământul depus astăzi prefectul județului Brăila, Florin-Sergiu Dobrescu.

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.