O învățătoare din Brăila are nevoie de ajutor pentru a trece peste boala care o ține departe de elevii ei

ASOCIAȚIA MAGIA BINELUI Brăila încearcă să ajute în continuare persoanele care sunt cu probleme și au nevoie de ajutor. Neacșu (Sisea) Vasilica, 42 de ani, din Brăila, este un om minunat, voluntară în asociația Magia Binelui – Brăila și mamă a doi liceeni. Este învățătoare și multor copii le-a deschis calea către lumea literelor și cifrelor. Acum are urgent nevoie de ajutorul nostru!

Ea suferă de cancer de col iar in urma analizelor genetice, singurul tratament care o poate ajuta este un medicament: Pembrolizumab (Keytruda) care pentru acest diagnostic nu este decontat de casa de asigurări. 

Medicamentul costă aproape 13.000 lei doza iar ea are nevoie de două doze o dată la 3 săptămâni și nu este decontat de Casa de asigurări.

Pe rol este un proces cu statul pentru a obține decontarea medicamentului, dar un proces durează și boala nu așteaptă, înaintează. Cu cât tratamentul este inceput mai târziu cu atât șansele sunt mai mici, și alți copii așteaptă să fie îndrumați de doamna învățătoare.

Pentru donații în contul: RO11RNCB0049158779420001 – ASOCIAȚIA MAGIA BINELUI – Brăila. 

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.