O profesoară s-a prezentat sub influența alcoolului la ore

O profesoară care predă la o şcoală din comuna brăileană Victoria a venit vineri băută la ore, cu o îmbibaţie alcoolică de 1,18 mg/l în aerul expirat, potrivit aparatului etilotest, în acest caz consiliul de administraţie al şcolii declanşând o anchetă internă pentru a stabili ce măsură disciplinară îi va fi aplicată respectivului cadru didactic.

Inspectorul Şcolar general al ISJ Brăila, profesor Viorel Botea, a confirmat un incident care a avut loc la școala din comuna Victoria, unde directorul şcolii a mers împreună cu o profesoară la sediul Poliţiei Însurăţei, unde s-a confirmat că aceasta consumase alcool, motiv pentru care nu a mai fost lăsată să se întoarcă la clasă, pentru a-şi continua ora.

Domnul director al şcolii a mers cu doamna profesoară la sediul Poliţiei Însurăţei. Am vorbit cu domnul comandant de acolo şi cunosc situaţia foarte bine. I s-au luat probe biologice şi e confirmat că a consumat alcool. Se va face o comisie de disciplină la nivelul şcolii şi se va analiza cazul. Mi-e ruşine de ruşinea ei. Nu poţi tu, ca profesor, să vii beat la şcoală.” a precizat Viorel Botea

Conform inspectorului școlar general, Consiliul de administrație al școlii va hotărî, în funcţie de gravitatea situaţiei şi de abaterile anterioare, ce sancţiune îi va aplica profesoarei.

1 COMENTARIU

  1. „I s-au luat probe biologice şi e confirmat că a consumat alcool”!! Poate ne spune „dl comandant” al Poliției Însurăţei, care a fost temeiul legal pentru care i-au fost prelevate probe biologice sau pentru care a fost supusa unei testari alcoolscopice, in contextul in care cea vizata a fost adusa de terte persoane la sediul politiei ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.