Astăzi, în jurul orei 12.30, pe Calea Călărașilor a avut loc un accident rutier fără victime în care au fost implicate 4 autovehicule.

O tânără de 18 ani, din Brăila, care se deplasa cu autoturismul pe strada Celulozei, ar fi virat stânga pe Calea Călărașilor, moment în care a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat într-o mașina care era staționată la semafor, pe sensul opus de mers. Acesta a intrat la rândul sau în mașină care era staționată în spatele său.

Totodată, șoferița vinovată de producerea evenimentului rutier a ricoșat într-o mașina parcată. În urma accidentului au rezultat numai pagube materiale.

Au fost testați cei trei șoferi implicați în eveniment, rezultatele fiind negative. Tânăra va fi sancționată contravențional cu amenda pentru neadaptarea vitezei, conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Circulația s-a desfășurat cu dificultate în zonă până când autovehiculele implicate au fost îndepărtate de pe partea carosabilă, unele dintre ele având nevoie de platformă pentru a putea părăsi locul accidentului.

Articolul precedentCercetați pentru trafic de droguri de mare risc la Constanța
Articolul următorConsultare publică pe site-ul AFIR pentru finanțarea tinerilor fermieri prin PNDR 2020