Oamenii străzii, sancționați de Poliția Locală

 

În urma acțiunilor desfășurate pe linia depistării persoanelor care apelează la mila publicului şi a celor care vagabondează pe raza municipiului Brăila, au fost depistate 15 persoane. Dintre acestea au fost sancţionate contravenţional 11 persoane cu amenzi în valoare de 1.300 lei. Celelalte persoane au fost îndepărtate din zonă, fiind în evidența Poliției Locale Brăila.

Exemple:

– A.M., în vârstă de 48 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistată pe Al.Cutezătorilor în fața supermarket-ului Profi, apelând în mod repetat la mila trecătorilor, fiind vizibil aptă de muncă.

– L.R., în vârstă de 46 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistat pe Bd.Dorobanților în parcarea supermarket-ului Lidl, apelând în mod repetat la mila trecătorilor, fiind vizibil apt de muncă.

– S.R., în vârstă de 29 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistată pe Calea Galați în parcarea supermarket-ului Lidl, apelând în mod repetat la mila trecătorilor, fiind vizibil aptă de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.