Patru handbaliste de la Dunărea Brăila convocate la loturile naționale

Aneta Udriștioiu și Bianca Tiron au fost convocate la naționala României pentru meciurile cu Ucraina și Insulele Feroe din preliminariile Campionatul European din 2020. Iasmina Ichim a fost convocată la lotul de tineret, iar Tamires Morena a fost convocată la naţionala Braziliei.

Echipa condusă de Tomas Ryde și Costică Buceschi va debuta în această campanie pe teren propriu împotriva Ucrainei, meci programat să aibă loc în Sala D.P. Colibași din Brașov, pe 25 septembrie, ora 18:30. Pe 29 septembrie naționala României va juca în deplasare, la Torshavn, cu naționala Insulelor Feroe.

Două handbaliste de la HC Dunărea, Bianca Tiron şi Aneta Udriştoiu, au fost convocate în lotul de 21 de jucătoare ale echipei naţionale de handbal senioare a României. După etapa a V-a din Liga Florilor, în care HC Dunărea Brăila va juca sâmbătă, 21 septembrie 2019, de la ora 18.00, pe teren propriu cu CSU Cluj, campionatul se va întrerupe până pe 5 octombrie, deoarece naționala României are programate două meciuri în preliminariile Campionatului European 2020. Jucătoarele convocate se vor reuni la Brașov, acolo unde se va juca și primul meci, cu Ucraina. Pivotul Tamires Morena a fost convocată, în aceeaşi perioadă, la naţionala Braziliei.

Tot ieri a sosit și convocarea la lotul naţional de tineret pentru Iasmina Ichim, componentă a echipei HC Dunărea Brăila, care a a vut evoluții bune și la prima echipă. Tricolorele mici vor face un stagiu de pregătire, tot la Braşov, în perioada 23-29 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.