OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În perioada analizată au fost depistate şi sancţionate 16 persoane cu amenzi în valoare de 16.500 lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003. Totodată au fost sancţionați  3 căruţaşi cu amenzi în valoare de 4.500 lei surprinși transportând moloz şi gunoi de orice natură pe străzile municipiului.

– M.G., în vârstă de 28 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.500 lei – fiind depistat pe terenul viran din Parcul A.N.L. Lacu-Dulce descărcând dintr-un atelaj hipo moloz, pe domeniul public, în loc neautorizat.

– M.D., în vârstă de 38 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistată pe terenul viran din capătul str.Dorului descărcând dintr-un atelaj hipo gunoi de orice natură, pe domeniul public, în loc neautorizat.

– V.Fl.-L., în vârstă de 37 ani, din Brăila – cu amenzi în valoare totală de 2.000 lei – fiind depistat în zilele de 05 și 07.06.2019 pe terenul viran din capătul str.Dorului descărcând dintr-un atelaj hipo gunoi de orice natură, pe domeniul public, în loc neautorizat.

Articolul precedentDistracție nu înseamnă doar fumatul și consumul de alcool
Articolul următorSpargi semințe pe stradă? Poliția Locală aplică amenzi usturătoare!