Percheziţie domiciliară la Brăila în urma căreia au fost depistate ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 6.000 de lei
Percheziţie domiciliară la Brăila în urma căreia au fost depistate ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 6.000 de lei

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost descoperite şi reţinute ţigări în valoare totală de 5.920 de lei.

În data de 28 septembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au declanşat o acţiune specifică pe linia contrabandei cu produse din tutun.

În urma documentării activităţii infracţionale, în perioada iulie – septembrie a.c., sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au stabilit că brăileanca I.V., în vârstă de 30 de ani, desfăşoară activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare de produse accizabile supuse marcării, cunoscând că acestea provin din contrabandă, obţinând astfel, în mod ilicit, beneficii financiare.

Astfel, în data de 28 septembrie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, în baza autorizației emise de către Judecătoria Brăila, au desfășurat o percheziţie la domiciliul persoanei suspecte.

În urma percheziţiei a fost descoperită şi reţinută cantitatea totală de 9.320 de ţigarete (466 pachete) diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi fără timbru de acciză, în valoare totală de 5.920 de lei.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentGălățean depistat la volan, pe un drum comunal din Brăila,deși avea permisul suspendat
Articolul următorTeatrul “Maria Filotti” Brăila invită publicul la noua premieră, “Jocul”