Percheziții la Brăila, la persoane bănuite de trafic de droguri

Marți, 7 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Brăila, au efectuat 9 percheziții domiciliare, în municipiul Brăile, fiind vizate 7 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc. 

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – iunie 2022, în municipiul Brăila, persoanele bănuite ar fi procurat și vândut droguri de risc și mare risc, precum și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 33 de grame de substanță solidă, cu aspect de cristal, 130 de grame de rezină de cannabis, 120 de grame de cannabis, 30 de comprimate cu efect psihoactiv, 7 telefoane mobile și 1.500 de lei. 

În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Brăila au dispus reținerea a 3 persoane bănuite, cu vârste de 22, 25, respectiv 29 de ani, precum și măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru alte 2 persoane, în vârstă de 21 și 22 de ani.

La acțiuni s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Suportul tehnic a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.