Pescuit ilegal cu plase monofilament

Marţi, 6 noiembrie a.c., în jurul orei 10.00, patrula auto de intervenţie din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie a jandarmeriei Însurăţei a depistat doi bărbaţi, cu vârsta de 49 respectiv 44 de ani pescuind ilegal.

Cei doi bărbați au fost surprinși în timp ce pescuiau cu ajutorul a şapte plase de tip “monofilament”, în zona situată la aproximativ un kilometru de localitatea Polizeşti, comuna Stăncuța.

Jandarmii se aflau în misiune în zona respectivă, iar la un moment dat i-au surprins pe cei doi bărbaţi pescuind pe canalul de desecare cu plase ilegale de pescuit ce aveau o  lungimea totală de 311 metri.

În cauză s-a întocmit proces verbal de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “Producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament” faptă prevăzută şi pedepsită de art.64 lit. k din OUG 23/2008”.

Procesul verbal împreună cu mijloacele materiale de probă au fost predate pe bază de proces verbal lucrătorilor de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Stăncuţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.