Dănăilă: Întârzierea adoptării bugetului va afecta investițiile
Dănăilă: Întârzierea adoptării bugetului va afecta investițiile

La Brăila, Partidul Național Liberal s-a mobilizat foarte bine, reușind să strângă peste 34.000 de semnături pentru susținerea președintelui în funcție, Klaus Iohannis.

 

Începând cu 11 octombrie se dă startul oficial campaniei electorale a alegerilor prezidențiale în România. Până atunci însă, toate partidele s-au zbătut să strângă cât mai multe semnături pentru susținerea candidaților.

Majoritatea oamenilor, dintre cei care au semnat și au stat de vorbă cu noi, fac referire la modul în care PSD a guvernat țara în ultimii ani și la modul în care o guvernează în prezent. Oamenii sunt sătui de ceea ce se întâmplă în momentul ăsta, de faptul că PSD și Viorica Dăncilă încearcă cu toată forța să se țină de guvernare”, a declarat președintele PNL, Alexandru Dănăilă, în cadrul emisiunii Deschide Lumea, la Realitatea Galați-Brăila.

Klaus Iohannis își va depune candidatura, astăzi, după ora 12.00, la Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile prezidențiale, a anunțat PNL, într-un comunicat de presă. Șeful statului va fi însoțiț și de Ludovic Orban.

Joi seara, Ludovic Orban a anunțat că PNL a strâns aproape 2,5 milioane de semnături.

Articolul precedentConcurs național IT “DaVinci”
Articolul următorO femeie din Galbenu i-a furat vecinei suma de 600 de euro!