La data de 04.10.2022, polițiști din cadrul Biroului Proximitate au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Brăila, cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, în formă continuată.

În fapt, la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 02:20, bărbatul, a pătruns în locuința fostei sale soții, situată pe raza municipiului Brăila, iar la ora 10:45, s-a apropiat la mai puțin de 200 de metri de locuința acesteia, încălcând astfel obligațiile ce i-au fost stabilite prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Brăila la data de 29.09.2022.

Marți, 5 octombrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila a admis propunerea fomulată de organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Brăila și a dispus măsura controlului judiciar față de acesta, pentru o perioadă de 60 de zile.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentLucian Bode, clarificări și acuzații grave în scandalul BMW-urilor pentru Poliție: Drulă a semnat caietul de sarcini. Se autodenunță?
Articolul următorDosar penal ca urmare a unui control privind comercializarea și utilizarea substanțelor care diminuează stratul de ozon sau gaze fluorescente