Plimbări pe Dunăre, între Brăila și Galați!

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, este cel care va decide dacă prioectul va prinde contur, între cele două municipii.

 

Curse de agrement și plimbări pe Dunăre, cu acostare în porturile din Brăila și Galați. Propunerea a venit din partea jurnaliștilor brăileni, iar primarul Marian Dragomir a susținut ideea, cu condiția ca și administrația gălățeană să ofere logistica necesară implementării unui astfel de proiect.

 

 

Noi suntem pregătiți, avem nava Lacu Sărat, o să avem și această șalupă de care vă povesteam, dacă Administrația Portului Galați ne dă un ponton, la care să acostăm și noi le putem pune lor la dispoziție, în mod gratuit pontonul Primăriei municipiului Brăila, pentru a se putea realiza aceste curse.

Deci, noi avem și pontonul pe care îl putem pune la dispoziția lor, gratuit, pe un sistem similar – și ei să ne pună nouă un ponton gratuit – avem și nava necesară, nu ne trebuie decât acceptul celor de la Galați”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Proiectul, pus în practică, ar putea deveni un punct important de atracție turistică, atât pentru Brăila cât și pentru Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.