Poliția Locală a împărțit amenzi

Poliția Locală a împărțit amenzi
Poliția Locală a împărțit amenzi

Luni și marți, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au depistat 8 persoane care au încălcat prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila sau pe cele ale Legii 61/1991.

Astfel, în data de 17 decembrie 2018, a fost sancționată contravențional cu suma totală de 3.000 lei, o brăileancă în vârstă de 50 de ani, care a fost surprinsă în timp ce arunca gunoi menajer pe strada Ștefan cel Mare la intersecția cu strada Halelor și care a refuzat să se legitimeze.

În aceeași zi, un alt brăilean, în vârstă de 60 de ani, a fost depistat pe strada Piața Poporului, în timp ce arunca pe domeniul public deșeuri inerte. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 200 lei.

În data de 18 deembrie 2018, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost sancționat contravențional cu suma de 100 lei, pentru că fuma în Hala din Piața Mare, spre indignarea comercianților și a cumpărătorilor din zonă, deși legea interzice fumatul în spații publice închise.

De asemenea, tot marți, 18 decembrie a.c., în jurul orei 19.10, la parterul blocului 56 situat pe Bulevardul Dorobanților la intersecția cu strada General Eremia Grigorescu, au fost depistați cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 42 și 50 de ani, care consumau băuturi alcoolice, tulburând totodată ordinea și liniștea publică. Acestora li s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.200 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.