Workshopul tematic regional seva desfășura în orașul Brăila marți, 14 mai, începând cu ora 11:00 (11:00-17:00), la hotelul SAINT GERMAIN din strada Grădinii Publice nr.1.

 

Asociația INACO – Inițiativa pentru Competitivitate, desfășoară workshopul tematic regional la Brăila, în cadrul proiectului cu finanțare europeană, „Politici publice alternative pentru dezvoltare locală competitivă”, Cod SIPOCA 246/cod My SMIS 113188, cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, proiect care se desfășoară pe o perioadă de 14 luni și are ca beneficiari direcți reprezentanți ai sindicatelor, organizațiilor neguvernamentale și ai administrațiilor publice locale.

Participanții la workshop-ul de la Brăila vor fi 5 reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice, 4 reprezentanți ai ONG-urilor și 2 reprezentanți ai partenerilor sociali.

Scopul workshopului este acela de a evidenția puncte de vedere cu privire la Strategia de Competitivitate Economică 2014-2020, de a colecta opinii cu privire la problemele generate de forma actuală a strategiei, dar și de a identifica soluții.

Resursele umane din cadrul ONG-urilor participante, autorităților publice și partenerilor sociali vor dobândi astfel informații și își vor lărgi cunoștințele despre modalitățile de a propune și de a promova modificările dorite ce vizează formularea de alternative la Strategia Națională pentru Competitivitate 2014-2020.

Documentele de lucru în cadrul workshop-ului vor fi reprezentate de analiza cost-eficacitate și de raportul de evaluare a setului de politici publice din domeniul competitivității economice.

 

Articolul precedentBrăila a obținut finanțare europeană pentru un spațiu de agrement
Articolul următor„Codex Aureus – Ultimul pion”