Polițiștii au pus mâna pe hoții specializați în furturi din locuințe! Cei trei riscă să stea o bună perioadă după gratii!

Patru gălățeni au dat iama în gospodăria unei femei din comuna Vădeni, județul Brăila
Patru gălățeni au dat iama în gospodăria unei femei din comuna Vădeni, județul Brăila

La data de 10 aprilie, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat pe 3 tineri bănuiţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe.

 

Miercuri, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat pe trei tineri, cu vârsta de 16 ani, din comuna Chiscani, 18 şi 26 de ani, ambii din Brăila, bănuiţi de comiterea a două infracţiuni de furt calificat şi o tentativă la furt calificat.

În fapt, la data de 24.03.2019, cei trei tineri ar fi pătruns prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces în interiorul unui imobil, de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras un hidrofor electric, o maşină de tuns iarba şi o bormaşină.

În perioada 24.03-05.04.2019, ar fi pătruns prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces în interiorul unui alt imobil, de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras un număr de şase uşi termopan, o fereastră termopan, un frigider, o maşină de spălat, o canapea, un calorifer electric, o unitate de calculator şi o cutie cu mai multe piese electronice.

În noaptea de 07 spre 08 aprilie a.c., tinerii ar fi pătruns prin crearea unui orificiu în gard şi apoi prin spargerea unui geam într-o anexă a unui imobil nelocuit, de pe raza municipiului, fără a sustrage bunuri, aceştia fiind întrerupţi de pornirea sistemul de alarmă.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.