În acest sfârșit de săptămână, poliţiştii brăileni, împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila și reprezentanți din cadrul Ocolului Silvic Brăila desfășoară acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic și pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos și pomi de Crăciun.

Pe parcursul zilei de astăzi, polițiștii au desfășurat activități, constituind filtre organizate și verificând totodată agenții economici de profil, inclusiv în piețele din municipiu.

Astfel, în intervalul orar 10:00-14:00, la nivelul municipiului Brăila polițiștii au legitimat peste 30 de persoane, au verificat 48 autovehicule și 26 de societăți comerciale, dintre care 4 cu profil comercializare material lemnos pentru foc.

Totodată au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 4.300 de lei, dintre care 13 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, precum și două sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID 19.

De asemenea, polițiștii au reținut un permis de conducere și un certificat de inmatriculare, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale, inclusiv în ce privește ilegalitățile în domeniul silvic și pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos și pomi de Crăciun.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentÎncă 42 cazuri pozitive la Brăila
Articolul următorModificări mersul trenurilor din 13 decembrie