Polițiștii brăileni au intervenit, în perioada 28 februarie – 1 martie a.c., la peste 100 de sesizări

Polițiștii brăileni au intervenit, în perioada 28 februarie – 1 martie a.c., la peste 100 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 29 de permise de conducere și certificate de înmatriculare.

În perioada 28 februarie  – 1 martie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Totodată, poliţiştii brăileni au acţionat și în şcoli pentru menţinerea siguranţei în unităţile de învăţământ şi în proximitatea acestora.

Astfel, au fost organizate 20 de acțiuni și s-a intervenit la 108 evenimente, dintre care 80 sesizate prin apel la numărul unic de urgență 112.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 394 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 182.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 20 de permise. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 9 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.