Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, în perioada  22 – 29.01.2019 polițiștii locali de la serviciul rutier au aplicat un număr de 47 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.410 lei şi au fost aplicate un număr de 96 puncte penalizare. 

Polițiștii locali brăileni l-au sancționat cu cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pe Ch. A., în vârstă de 38 ani, din comuna Movila Miresii, județul Brăila pentru că a condus autovehiculul marca Opel pe str.1 Decembrie 1918 dinspre str. Griviței către str. Roșiorilor și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu str.Roșiorilor.

Cu aceeași sancțiune s-a ales și B.G., în vârstă de 31ani, din comuna Salcia Tudor, județul Brăila care a condus autovehiculul marca BMW pe Bd. Al. I. Cuza şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu Calea Călărașilor. C.A.-V., în vârstă de 30 ani, din Brăila a fost sancționat de Poliția Locală cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că a condus autovehiculul marca Lexus pe Calea Călărașilor dinspre str. Ana Aslan către str. Școlilor și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu str. Ana Aslan.

M. D.-M., în vârstă de 36 ani, din satul Valea Cânepii, comuna Unirea, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare după ce a condus autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor dinspre str. Vapoarelor către str. Rubinelor și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu str.Danubiului.

C. A., în vârstă de 47 ani, din Brăila a primit o amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că după ce a condus autovehiculul marca Ford pe Bd. Dorobanților dinspre str. Școlilor către Calea Călărașilor a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de trecerea pentru pietoni.

V.I., în vârstă de 59 ani, din Satu Mare, a fost sancționat de polițiștii locali cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că a condus autovehiculul marca Toyota pe str. Școlilor dinspre Calea Călărașilor către str. Ana Aslan și a oprit voluntar în colțul intersecției străzii Școlilor cu strada Ana Aslan.

Pentru că a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane „Piața Halelor”, V. C., în vârstă de 37 ani, din Brăila, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare. Tot pentru că a voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane a fost amendat cu 290 de lei și 2 puncte penalizare și N. N.-M., în vârstă de 35 ani, din Brăila, după ce a condus autovehiculul marca Opel pe str. Școlilor dinspre Bd. Dorobanților către str. Hipodrom şi a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane „str. Hipodrom”.

B. L.-A., în vârstă de 21 ani, din sat Urleasca, comuna Traian, și P.M., în vârstă de 53 ani, din oraș Însurăței, au fost sancționați cu amendă în valoare de câte 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că după ce a condus autovehiculele pe str. Nicolae Bălcescu, dinspre Calea Galați către str. Catolică, și au oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane „Biserica Catolică”.

P. V.-I. , în vârstă de 31 ani, și D.V., în vârstă de 64 ani, N.A., în vârstă de 45 ani, M.M., în vârstă de 65 ani, A.V., în vârstă de 47 ani, toți din Brăila, au fost sancționați cu amendă în valoare de câte 290 lei fiecare şi câte două puncte penalizare pentru că au condus autovehiculele pe str. Franceză dinspre Bd. Dorobanților către str. Ghioceilor, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Cu amenzi de câte 290 lei și două puncte de penalizare fiecare, ai fost sancționați pentru că au intrat pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”, pe str.Roșiorilor dinspre str.Dianei către str.1 Decembrie 1918, S.I., în vârstă de 57 ani, din Brăila, P.G., în vârstă de 54 ani, din Brăila, M.C., în vârstă de 53 ani, din comuna Movila Miresii.

J. R., în vârstă de 35 ani, din Brăila a fost sancționat de polițiștii locali cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că a condus autovehiculul marca Renault pe Bd. Dorobanților dinspre str. Școlilor către Calea Călărașilor și a oprit voluntar în paralel cu alt autovehicul.

U. T.-I., în vârstă de 29 ani, din orașul Ianca, a fost sancționat cu amendă în valoare de 580 lei şi 3 puncte penalizare pentru că a condus autovehiculul marca Skoda pe Bd. Dorobanților și a staționat în intervalul orar 0856 – 0931, în dreptul căii de accces a proprietății alăturată drumului public respectiv, poarta de acces a unui imobil.

A. Al.-M., în vârstă de 27 ani, din Brăila  a primit tot o amendă în valoare de 580 lei şi 3 puncte penalizare pentru că după ce a condus autovehiculul marca Dacia pe Bd. Dorobanților dinspre str. Școlilor către Calea Călărașilor, a staționat voluntar la mai puțin de 25 de metri de trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu str. Franceză.

Articolul precedentFolosirea telefonului la volan l-a dus pe contrasens și i-a adus și un dosar penal
Articolul următorCLM Brăila vrea să oblige partidele să-și reabiliteze sediile din centrul istoric