Pompierii brăileni au intervenit la stingerea a 3 incendii în cursul zilei de marți

În ultimele 24 de ore, subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila au fost solicitate să intervină pentru limitarea și lichidarea a trei incendii și 18 cazuri medicale.

Marți, 9 noiembrie a.c., la ora 17.30, Detașamentul 2 de pompieri Brăila a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu la o locuință individuală, situată în localitatea Lacu-Sărat, comuna Chiscani. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică. Au ars bunurile din camera centralei termice.

În aceeași zi, la ora 20.50, Punctul de Lucru Măxineni al ISU Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu la o locuință individuală, situată în localitatea Corbu Nou, comuna Măxineni. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul. A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 10 mp.

Trot marți seara, la ora 21.25, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu la o centrală termică dezafectată, în municipiul Brăila. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost focul deschis în spații închise. Au ars cca. 20 mp. din izolația acoperișului.

La cele trei incendii nu s-au înregistrat victime.

În ultimele 24 de ore echipajele de pe ambulanțele SMURD au intervenit în sprijinul a 18 persoane din municipiul Brăila și localități din județ pentru acordarea primului ajutor medical prespitalicesc și transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila.

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.