Prevenirea ilegalităților privind ordinea publică și actele de comerț

În cursul zilei de marți, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier și Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei, sprijiniţi de echipaje de jandarmi, au acţionat, pe raza judeţului Brăila, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ ilicit.

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost legitimate peste 100 de persoane, au fost oprite în trafic şi controlate 88 de autovehicule, iar 18 dintre şoferii acestora fiind au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Totodată, cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 28 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi una la Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor normde de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării 11 permise de conducere şi au reţinut un certificat de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.