Prinși fără bilet în mijlocul de transport în comun au devenit recalcitranți

Angajați ai Braicar SA au fost înjurați și amenințați de un bărbat și o femeie, pe un traseu de autobuz din cartierul Nedelcu Chercea. Cei doi au fost sancționați de Poliția Locală pentru injurii și expresii jignitoare. Potrivit Poliției Locale, indivizii ar fi făcut scandal după ce au fost prinși fără bilet. Totodată, li se atrăsese atenția că nu poartă corespunzător masca de protecție. Valoarea amenzilor a fost stabilită după gradul de vinovăție al fiecăruia. Se pare că femeia a fost cea care a înjurat și amenințat mai mult.

”M. F., în vârstă de 39 ani, din Brăila, amendă în valoare de 500 lei, fiind depistată pe strada Comuna din Paris în timp ce profera injurii și expresii jignitoare la adresa reprezentanților S.C. Braicar S.A. Brăila, de natură să lezeze demnitatea și onoarea acestora. M. O., în vârstă de 46 ani, din Brăila, amendă în valoare de 200 lei, fiind depistat de asemenea pe strada Comuna din Paris în timp ce profera injurii și expresii jignitoare la adresa reprezentanților S.C. Braicar S.A. Brăila, de natură să lezeze demnitatea și onoarea acestora”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Brăila.

În perioada 12 – 18.10.2021, Poliția Locală Brăila a acţionat împreună cu reprezentanţi ai S.C. „Braicar” S.A. pe linia depistării cetăţenilor care călătoresc fără bilet, abonament pe mijloacele de transport în comun. Au fost depistate și sancționate contravenţional 11 persoane, cu amenzi  în valoare de 1.075 lei. Au fost eliberate 23 bilete de suprataxă în valoare de 690 lei.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.