Săptămâna trecută, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din oraşul Ianca s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 08 iulie 2019, a fiicei sale, Vlad Cosmina Ionela, în vârstă de 18 ani. Tânăra a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Anul acesta tânăra a absolvit Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, specializarea matematică-informatică și a obținut media 8.36 la examenul de Bacalaureat.

Semnalmentele fetei date dispărută: înălţime 160 de cm, constituţie slabă, aproximativ 40 de kg, ochii căprui, părul şaten, drept, lung peste umeri. pprezintă pe partea dorsală, la nivelul bazinului, un tatuaj în formă de aripi de înger cu iniţialele “A” şi “C”.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariției: rochie de culoare alb cu dungi negre, încălţată cu sandale cu talpă normal tip leopard, având asupra sa şi un rucsac de culoare alb cu negru.

Pentru Vlad Cosmina Ionela s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Articolul precedentPoliția Locală a împărțit sancțiuni! 1000 de lei pentru spartul semințelor pe stradă!
Articolul următorPrimăria Brăila se mândrește cu ”gardul vopsit”! Siguranța pietonilor sau eleganța orașului?