Proiectul „Brăila – un film de poveste!” a ajuns la final

Asociația Culturală Cinefeel Brăila încheie astăzi, 15 noiembrie 2019, la ora 12:00, proiectul „Brăila – un film de poveste!”. Evenimentul de închidere a proiectului va avea loc la sediul Muzeului Brăilei Carol I din Piaţa Traian nr. 3.

Proiectul este finanţat de Consiliul Judeţean Brăila prin Programul pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes județean pentru anul 2019, domeniul CULTURĂ .

Proiectul s-a derulat în perioada august – noiembrie 2019 și a avut ca scop îmbunătăţirea vieții socio-culturale și încurajarea folosirii pe scară largă a filmului ca instrument educațional.

Proiectul s-a desfășurat în județul Brăila – municipiul Brăila, orașul Însurăței, oraşul  Ianca, comuna  Cazasu, comuna  Chiscani, comuna Viziru.

Proiectul BRĂILA – UN FILM DE POVESTE! a adus un concept inovator pentru societatea și comunitatea brăileană, care are nevoie de diversificarea activităților culturale, atât în spații închise, dar mai ales în aer liber.  În municipiul Brăila, dar și pe raza județului Brăila, evenimentele de tip caravană cinematografică, spectacole în aer liber, festivaluri de film, nu sunt derulate în mod constant, nu există o cultură și o educație prin arta spectacolului, iar arta cinematografică este un mijloc excelent de a îmbunătăți situația comunităților, cu efecte pozitive pe termen scurt, mediu și lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.