Propunere inedită! Căprariu ar vrea toate partidele într-o clădire! Imobilul ar trebui să fie rezistent campaniilor electorale!

 

Prelungirea contractului de închiriere, a spațiului în care își desfășoară activitatea Partidul Dreptății Sociale, a stârnit discuții în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Municipal. Consilierii au căzut de acord asupra faptului că niciun partid nu ar trebui să aibă sediul în Centrul istoric al orașului.

Eu cred că ar trebui să terminăm cu acordarea de sedii de partide politice în zona Centrului istoric, mai ales în cazul acestui partid care este patronat de un personaj care este în top 300 al bogaților din România. Partidul Dreptății Sociale îl are ca presedinte pe Marian Vanghelie. Transformăm Centrul istoric într-o alee de partide. E suficient un singur partid în centru, pe care-l vedem în fiecare zi”, a atras atenția consilierul Bogdan Botea.

În acest context, consilierul Lucian Căprariu a propus ca toate partidele să aibă sediul în același imobil. Practic, asta ar însemna ca Partidul Social Democrat să renunțe la mult râvnitul sediu din centrul orașului.

Domnule primar, am vorbit și la comisie să încercăm să mutăm aceste partide din zona centrală. Probabil că vă va fi și dumneavoastră greu, cu sediul cel mare și bine amplasat, dar ar fi un gest frumos să încercăm să explotăm această posibilitate. Adică vă rog să vedeți ce clădire se poate reabilita, sau se poate pune la dispoziția partidelor, și dacă este posibil să fie toate la un loc, că nu e nicio problemă, cred că e și mai simplu. Putem să facem asta, să încercăm să găsim o soluție”, a propus consilierul Lucian Căprariu.

Cu toate că nu a declarat oficial că este de acord ca PSD să renunțe la sediul pe care îl are în prezent, primarul Marian Dragomir a declarat că își propune să păstreze strada Mihai Eminescu doar pentru activități economice, comerciale sau culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.