PSD Brăila a întors armele împotriva lui Dragnea

 

Șefii administrației locale au declarat că susțin decizia luată de PSD Brăila cu privire la scrisoarea semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, în sensul solicitării demisiei lui Liviu Dragnea din fruntea partidului și a Camerei Deputaților.

Președintele Consiliului Județean Brăila a declarat astăzi, vis-a-vis de poziția organizației din Brăila: ”Susțin poziția organizației din care fac parte, în ceea ce-l privește pe actualul președinte PSD, în persoana dlui. Liviu Dragnea, și consider că trebuie respectat principiul democrației, al dialogului și al deciziilor luate în echipă”.

Mult mai vehement a fost primarul Brăilei, care a postat pe o rețea de socializare un mesaj mult mai dur cu privire la deciziile care vor fi luate în Comitetului Executiv Național.

Organizația PSD Brăila a hotărât că este nevoie de o discuție în Comitetul Executiv Național pentru a readuce starea de dialog și normalitate în PSD. Semnătura d-lui președinte Ion Rotaru pe scrisoarea colegilor noștri reprezintă voința organizației PSD Brăila. Direct și tranșant ca de fiecare dată, susțin că este necesară o nouă abordare în PSD, iar cei care au evitat dialogul trebuie să plece, pentru a nu ajunge să fie scoși pe ușa din dos. PSD nu este partidul unui om și va redeveni partidul unei echipe. Domnule Liviu Dragnea, viitorul PSD va fi fără implicarea dvs. în conducerea partidului. Avem nevoie de un lider puternic, serios, carismatic, un om al dialogului și conducerii participative”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.