Razii ale polițiștilor brăileni

În cursul zilei de ieri, 20 octombrie a.c., poliţiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au acționat pe raza județului, pentru combaterea faptelor antisociale, săvârșite cu violență dar și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, polițiștii au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 18.720 lei, dintre care 12 pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice prevăzute de O.U.G. 195/2002, 24 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și o sancțiune aplicată pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003,  privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Totodată, au controlat 34 de vehicule și au verificat și 19 societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe și târguri.

Cu aceeași ocazie au fost retrase două certificate de înmatriculare, precum și un set de plăcuțe de înmatriculare.

Principalul obiectiv al acestor acțiuni îl reprezintă siguranța cetățenilor, astfel că, în continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea infracțoinalității stradale, precum și pentru verificarea respectării măsurilor instituitepentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid- 19.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.