Recital ”Chanson d’amour” pe scena de la Palatul Lyra

Recital ”Chanson d'amour” pe scena de la Palatul Lyra
Recital ”Chanson d'amour” pe scena de la Palatul Lyra

Duminică, 3 noiembrie 2019, la ora 18:00, în Sala de Concerte „Dr. Nicu Teodorescu” din Palatul „Lyra” Brăila, Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Brăila vă invită la recitalul ”Chanson d’amour”, susținut de soprana Diana Tudor și pianistul Alexandru Burcă.

În cadrul recitalulul ”Chanson d’amour”, Diana Tudor și Alexandru Burcă vă propun o incursiune în cele mai frumoase creații vocal-instrumentale ale muzicii franceze din perioada Romantismului târziu, a Impresionismului și a Neoclasicismului. Cei doi artiști vor interpreta lucrări de Jules Massenet, Gabriel Fauré, Claude Debussy, Maurice Ravel, Francis Poulenc, Érik Satie, dar și celebre creații ale muzicii ușoare franceze din prima jumătate a secolului XX compuse de Charles Trenet, Francis Lopez, Hubert Giraud si Charles Aznavour.

Diana Tudor este absolventă a Masteratului de ”Stilistică Interpretativă ” – secția Canto al Facultății de Interpretare Muzicală, Universitatea Națională de Muzică din București.

Alexandru Burcă este absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, Facultatea de Interpretare Muzicală, secția Pian, iar în prezent este pianist la Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Prețul biletului la acest concert este de 15 lei, cu reducere 50% pentru pensionari și elevi.

Biletele se găsesc la agenția Filarmonicii ”Lyra George – Cavadia” din Calea Călărașilor nr. 52 (Casa Tineretului) și on-line pe
https://www.blt.ro/recital-chanson-d-amour.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.