Revelion 2019 la Brăila

Revelion 2019 la Brăila
Revelion 2019 la Brăila

Câteva mii de brăileni au participat în noaptea de Revelion la spectacolul organizat în Piața Independenței, unde Primăria a organizat un spectacol în care cap de afiș a fost cântăreața AMI. Brăilenii au fost însă mai entuziasmați de focurile de artificii decât de spectacolul artiștilor care au urcat pe scenă.

Peste 10.000 de persoane au petrecut noaptea dintre ani pe stradă, în zona Primăriei, acolo unde organizatorii au pregătit un spectacol cu artiști locali, iar ca invitat în recital la miexul nopții a fost AMI. Imediat după concertul acesteia, a urmat focul de artificii, care a durat circa zece minute, fiind urmat de un spectacol de lasere. Noaptea a continuat cu un spectacol folcloric susținut de artiști brăileni.

Spectacolul s-a încheiat în jurul orei 1.00, când ultimii brăileni rămași în Piața Independenței s-au retras acasă sau în restaurante pentru a continua petrecerea până dimineaţă. În urma lor reprezențanții firmelor de salubritate au avut de muncă.

De menționat că pe perioada desfășurării spectacolului pe platoul din Piața Independenței, Calea Călărașilor a fost blocată circulației între strada Griviței și Bulevardul Independenței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.