Echipele brăilene de Liga a 3-a au avut sâmbătă alte meciuri de pregătire, în care și-au testat în primul rând noutățile din loturi. Dacia Unirea Brăila și CS Făurei au obținut victorii în meciurile disputate cu echipe de Liga a 4-a din Galați, respectiv Ialomița, în timp ce Viitorul Ianca a terminat la egalitate meciul cu o echipă din seria I a Ligi a 3-a.

CS Făurei a câștigat cu 5-1 (2-1) meciul jucat cu Avântul Rovine, o echipă de mijlocul clasamentușui în Liga a 4-a din Ialomița. Golurile echipei din Făurei au fost marcate de Bănel Nicoliță de două ori, primul din penalty, Arnold, Ion Mihai și Alexandru Gabriel Niță.

CS Făurei a jucat în formula: Dan Radu- Al. Nița, Paraschiv, Agache, Mocanu -Cercel, Bănel Nicoliță, Ion Mihai, Dulă – Passi, Arnold. După pauză au mai jucat Aurel Nicoliță, Stelian Nicoliță, Dincă, Ciobanu. Pentru săptămâna următoare la echipa fraților Nicoliță mai sunt așteptați 4 jucători cu experiență.

Dacia Unirea Brăila a câștigat cu 3-1 (1-0) meciul cu liderul Ligii a 4-a gălățene, Avântul Valea Mărului. Golurile echipei brăilene a fost marcate de Paul Cubleșan, Laurențiu Manole și Andrei Pleșa.

În prima repriză pentru Dacia Unirea Brăila au jucat: George Tudor – Codruț Anghel, Marius Moroianu, Alexandru Cotigă, Cosmin Novac – Valentin Robu, Paul Cubleșan, Florin Lungu, Ștefăniță Sava – Cosmin Zamfir, Patrick Petre.

În repriza a doua au intrat: Octavian Stanciu – Andrei Pleșa, Sebastiano Cosentino, Narcis Ioniță, Andrei Apostolache, Dan Percă, Laurențiu Manole, Alexandru Duțu, Andrei Dobre, Silviu Sloată, Rareș Cristea, Gabby Batchabi (jucător camerunez care a mai jucat în Liga a 4-a bucureșteană la Rapid București și la FC Carmen București).

Viitorul Ianca a jucat la Galați, cu ACS Universitatea Dunărea de Jos Galați. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Golul echipei din Ianca a fost marcat de congolezul Teldiane BouLaz.

Antrenorul Laurențiu Ivan a început meciul cu următoarea formulă: Cristi Mitrea – Leonard Coteț, Gabriel Preda, Cosmin Necoară, Alexandru Cireașă- Alin Radu, Gavril Ciotu, Marius Dima, Răzvan Păvălache – Marius Coman, BouLaz Teldiane.

În repriza a doua au mai intrat portarul Mădălin Stroe și jucătorii de câmp Alexandru Colniceanu, Dragoș Mucuță, Alexandru Buzatu, Robert Mardale.

Articolul precedentUn bebeluș de doar 4 luni a a fost furat din spitalul din Petroșani după ce a fost dus acolo de polițiști
Articolul următorCuza Pirates Brăila, o victorie și o înfrângere la turneul de la Vâlcea