Voința Plopu a câștigat turneul play-off din Liga a 5-a, încheind competiția cu cinci victorii din cinci meciuri și un golaveraj de 31 goluri marcate și 6 primite. Ultima victorie a celor de la Plopu a fost obținută pe terenul de la Cazasu, la finalul căreia a fost a fost premiată de președintele AJF Brăila, Laurențiu Vărgatu.

Ultimul meci din acest sezon al Ligii a 5-a se va juca duminică, 14 iulie, când este programată restanța din etapa a 3-a a play-offului dintre Dacia Bertești și Gloria Movila Miresii.

Rezultatele înregistrate în etapa a V-a din play-off:

ACS Comunal Cazasu II – Voința Plopu 3-6 (0-2). Au marcat: Dinu (79), Ad. Popa (81), Cîșu (83), respectiv Ivan (12-autogol), George Vasile (17 – autogol), Lungu (51, 65), Ed. Vlăducă (64) și Mladin (61).

Gloria Movila Miresii – Viitorul Cireșu 1-4 (0-3). Au marcat: Ciupercă (48), respectiv Ionașcu (7), Dumitru (9), Luțoiu (10) și Drăgan (60).

Dacia Bertești – Dinamic Unirea 2-0 (1-0). Ambele goluri au fost marcate de Constantin în minutele 7 și 70.

Restanța din etapa a 3-a între Dacia Bertești și Gloria Movila Miresii va stabili doar echipa care va termina pe ultimul loc turneul play-off.

Voința Plopu a terminat turneul play-off pe primul loc, cu 15 puncte și golaveraj 31-6, urmată de Viitorul Cireșu cu 12 puncte și golaveraj 18-9. Pe locul 3 și 4 s-au clasat Dinamic Unirea și ACS Comunal II Cazasu, ambele cu câte 6 puncte, dar departajate de golaveraj. Pe locul 5 se află Dacia Bertești, cu 3 puncte, iar pe ultimul loc se află Gloria Movila Miresii fără nici un punct.

Articolul precedentUn tânăr brăilean a fost internat în Centrul Educativ Târgu Ocna! Acesta a primit 1 an și 8 luni pentru furt calificat!
Articolul următor„Vive la France, Vive Brăila!”