Sâmbătă, de la ora 11.00, la Brăila, au loc finalele Cupei României la box pentru tineret

Sâmbătă, 11 martie, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor Carantina din Brăila, au loc finalele Cupei României la box pentru tineret. Gala propune meciuri foarte interesante la toate cele 13 categorii de greutate. CSM Brăila va avea în finale trei sportivi, după ce doi pugiliști brăileni au pierdut în semifinale și au rămas doar cu medaliile de bronz. Printre finaliști mai sunt sportivi de la Galați, Sibiu, Reșița, Călărași, Târgu Jiu, Slatina, Onești, Iași, Mioveni, dar și de la cluburile bucureștene Olimpia, Rapid.

În semifinalele categoriei 60 kg, vineri seara, brăileanul Teodor Lupșa a pierdut la puncte meciul cu ploieșteanul Daniel Gheorghe și a rămas doar cu medalia de bronz.

În schimb, Eduard Petrică Mușet a câștigat meciul din semifinalele categoriei 75 kg cu buzoianul Daniel Gherghe și va boxa în finală cu Angelo Arghira de la CS Târgoviște.

La categoria 85 kg, Dragoș Badea l-a învins în semifinala de vineri seara pe rapidistul Ștefan Lobodă, și s-a calificat în finala categoriei de astăzi, în care îl va întâlni pe Davis Staicu, de la Olimpia București.

În semifinala categoriei 92 kg, Daniel Amariei, de la CSM Brăila, a fost învins la puncte de ieșeanul Ștefan Așchiopoaei și a rămas doar cu medalia de bronz.

La categoria +92 kg, brăileanul Ștefan Moise a câștigat la puncte, decizie 5-0, meciul din semifinale cu Iulian Dena, de la Olimpia București, și va boxa în finala categoriei cu Daniel Dumitrașcu.

Programul complet al finalelor Cupei României la box pentru tineret:
Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.