Polițiștii au intervenit, în perioada 24 – 26 ianuarie a.c., la peste 100 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.  În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 33 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

În perioada 24 – 26 ianuarie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 18 acțiuni și s-a intervenit la 115 evenimente, dintre care 87 sesizate prin 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 568 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 332.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 33 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentUn sfert dintre angajatori îngheață salariile în acest an, iar o treime oferă o majorare de cel mult 5%
Articolul următorUn brăilean de 20 de ani depistat de radar cu 170 km/h pe DN 1 în județul Sibiu