Șase percheziții pe raza localității Chiscani

La data de 14 februarie a.c., polițiștii brăileni i-au identificat pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat. Prejudiciul, în valoare de 25.000 de lei, a fost recuperat în totalitate de polițiști.

În cursul zilei de vineri, 14 februarie, polițiștii din cadrul Secțiilor 1 și 2 Poliție Rurală Brăila, împreună cu cei ai Biroului de Proximitate, au efectuat șase percheziții pe raza localității Chiscani, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost găsite mai multe bunuri ce ar proveni din comiterea unor infracțiuni de furt.

Cu această ocazie, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor au fost conduse la sediul Secției 2 Poliție Rurală Brăila pentru cercetări.

În fapt, în luna februarie 2020, cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, din localitatea Chișcani, ar fi pătruns, prin efracție, în incinta a 4 societăți comerciale, situate pe Platforma Industrială Chișcani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum: aparate electrocasnice, scule electrice, unelte de construcție, cabluri electrice, ș.a.

Bunurile sustrase, în valoare totală de 25.000 de lei, au fost recuperate în totalitate de polițiști de la diferiți cumpărători din municipiul Brăila și satul Chiscani.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentCercetați pentru trafic de droguri
Articolul următorMandate europene de arestare pentru fraude informatice