Scandalagii la prima oră într-un bar din municipiul Brăila

Luni dimineața, în jurul orei 10.00, o patrulă de jandarmerie a fost dirijată la un cafe – bar aflat pe strada Griviței din municipiul Brăila, în apropiere de Piaţa Concordiei.

Aici, doi bărbaţi, în urma consumului de  băuturilor alcoolice, au devenit agresivi. Cei doi bărbați foloseau un limbaj vulgar în discuţiile cu administratorul societăţii și totodată îl amenințau pe acesta cu acte de violenţă.

Jandarmii i-au interceptat şi legitimat pe ambii bărbaţi, în vârstă de 29 de ani. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de câte 2.000 lei fiecare pentru „săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze deminitatea şi onoarea acestora” , “provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”, “tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.