Școlile din municipiul Brăila vor funcționa și săptămâna viitoare tot în scenariul galben

Inspectoratul Școlar Județean Brăila monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel județean.

În conformitate cu incidența cazurilor de COVID-19 la 1000 de locuitori, în ultimele 14 zile, la data de 07.05.2021 (http://www.dspbr.ro/incidenta-covid-19-pe-localitati/ https://br.prefectura.mai.gov.ro/des…/situatii-de-urgenta/), scenariile după care vor funcționa unitățile de învățământ preuniversitar din județ (pentru perioada 10.05.2021-16.05.2021) sunt următoarele:

– 126 unități în scenariul 1;

– 125 unități în scenariul 2.

Dacă trendul din ultimele zile se va menține, este posibil ca în zilele următoare să scadă sub pragul de 1 la mie, cel specific scenariului verde. Chiar dacă se va întâmpla așa, situația din școlile din municipiul Brăila nu se va schimba pe parcursul săptămânii viitoare. Scenariul după care vor fi organizate cursuri săptămâna viitoare sunt stabilite. Astfel, conform deciziei luate vineri, 7 mai, în municipiul Brăila, începând de luni și până vinerea viitoare, vor participa fizic la cursuri doar preșcolarii, elevii din clasele primare și cei din clasele terminale.

Scenariile pentru toate unitățile: https://drive.google.com/…/1J7vn3FAR7Bi0m_zb…/view…

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.