Se întâmplă în Brăila! Profesor agresat verbal, în fața clasei, de un părinte nemulțumit!

UPDATE: Se pare că discuțiile au degenerat de la faptul că elevul ar fi primit o notă sub așteptări. Profesorul, care își desfășura activitatea la clasă s-a trezit cu părintele elevului în sală, acesta din urmă adresându-i injurii. Incidentul s-a produs la Colegiul ”Nicolae Bălcescu”, din Brăila. Agentul de pază, al unității de învățământ, a fost și el sancționat.

Directorul unui colegiu de pe raza municipiului a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că în ziua de 13 mai a.c., părintele unui elev din cadrul colegiului, ar fi pătruns fără drept în incinta unei săli de curs şi ar fi adresat cuvinte jignitoare unui cadru didactic.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate le-au identificat pe cele două persoane, iar situaţia conflictuală a fost aplanată în urma discuţiilor purtate cu acestea.

Totodată, părintele elevului a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar agentul de pază al unităţii de învăţământ a fost sancţionat contravenţional la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.