Se lucrează intens la infrastructură în județul Brăila

Președintele Consiliului Județean a susținut o conferință de presă pentru a aduce detalii cu privire la stadiul infrastructurii în județul Brăila

 

Iulian Chiriac a vorbit despre proiectele care se derulează în prezent, dar și despre cele care urmează să fie implementate de anul viitor.

Ne mișcăm foarte bine pe cele două domenii asumate în 2016. Pe partea de infrastructură se lucrează intens și pe sudul, dar și pe nordul, județului. Sunt două echipe. În momentul de față, pe partea de nord se lucrează între Galbenu și Vișani, de drumul județean, un drum de 10 km. Iar pe partea de sud se lucrează la intersecția DN2B, în dreptul orașului Făurei, înspre Ulmu. Refacem tot ceea ce înseamnă parte de tronson de drum județean, care anul trecut a fost plombat, iar anul acesta vom turna covor asfaltic. Deci anul acesta nu vom efectua lucrări decât cu covor asfaltic. După ce vor termina tronsonul de drum județean de la Galbenu la Vișani se vor muta iar pe un tronson foarte afectat, cel de la Constantinești spre Șuțu.

 

 

Apoi, celelalte lucrări sunt în etape prognozate cu direcția tehnică de lucrări. Serviciul nostru județean lucrează la marcaje rutiere pe drumul din Baltă, de la Chiscani până la Stăncuța. Avem și o solicitare de realizare a unei treceri de pietoni, în fața Penitenciarului Tichilești, unde s-a produs un eveniment rutier. Îi vom da curs și acestei solicitări și în funcție de dorințele primarilor, în localități, vom realiza și treceri de pietoni, acolo unde este necesar și acolo unde doresc domnii primari”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila.

Majoritatea primarilor din județul Brăila au venit cu cereri către Consiliul Județean atât pentru fluidizarea traficului prin montarea semnelor de circulație, dar și pentru siguranța pietonilor, prin realizarea unor treceri de pietoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.