Semifinale echilibrate la Cupa primăverii la fotbal în sală
Semifinale echilibrate la Cupa primăverii la fotbal în sală

Luni seara s-au jucat ultimele meciuri din grupe la ”Cupa primăverii” la fotbal în sală. Pricons, Armata, Penitenciarul Brăila și Centru de Detenție Tichilești s-au calificat în semifinalele care vor avea loc în această seară, de la ora 18.00. 

În primul meci de luni seara s-au întâlnit echipele de la Centrul de Detenție Tichilești și Penitenciarul Brăila. Rezultatul acestei partide avea să decidă câștigătoarea grupei, ambele echipe fiind neînvinse până la acest joc. Echipa de la Tichilești a deschis scorul în minutul 5 prin Alin Răducu. Vasile Tudorache a restabilit egalitatea în minutul 18 și la pauză scorul a fost egal, 1-1.

După pauză cei de la Penitenciarul Brăila au trecut la conducere prin golurile marcate de Marius Coman în minutul 25 și Valeriu Voiculeț în minutul 26. Daniel Dolea a redus din handicap în minutul 27. Ionuț Oprea a refăcut diferența de două goluri în favoarea echipei de la Penitenciar în minutul 29.

Ultimele 10 minute ale meciului au aparținut celor de la Centru de Detenție Tichilești. Alexandru Cireașă a marcat pentru 4-3 în minutul 30, apoi în minutul 34 Alexandru Mitrea a egalat. Finalul a fost incandescent. În minutul 38 cei care au reușit să înscrie au fost cei de la Tichilești, prin Valentin Mogoș. Ultimul minut a însemnat o dominare a celor de la Penitenciar, care se vedeau conduși după ce au avut două goluri avans. Echipa de la CD Tichilești s-a apărat eroic și au câștigat meciul cu 5-4.

În al doilea meci Pricons avea nevoie de victorie în meciul cu Armata pentru a se califica în semifinală. Primi care au marcat au fost cei de la Armată, în minutul 8, prin Ionuț Pascu. Pricons a continuat să aibă inițiativa și în minutul 12 au egalat prin Cosmin Necoară. În minutul 14 Cosmin Necoară a adus echipa Pricons în avantaj, cu un șut pe colțul scurt după o pasă primită de la Crăciun și la pauză Pricons a condus cu 2-1.

În minutul 26 Marius Dima a câștigat o minge la centru terenului și a pătruns spre poartă, reușind să înscrie pentru 3-1. În minutul 31 Cosmin Necoară a marcat pentru 4-1 după un corner bătut de Dima. În minutul 38 Armata a primit un penalty. Ionuț Pascu a executat lovitura de la 7 metri și a redus din handicap. În urma victoriei cu scorul de 4-2 cei de la Pricons au câștigat grupa, iar Armata a terminat pe locul 2.

Echipa de la ISJ Brăila a ratat astfel calificarea în semifinale la golaveraj, deși avea același număr de puncte ca și celelalte două echipe.

Marți, 9 aprilie, de la ora 18.00, în prima semifinală se vor întâlni Centru de Detenție Tichilești și Armata, iar de la ora 19.00 se va juca meciul dintre Pricons și Penitenciarul Brăila.

Articolul precedentÎn lupta cu gunoaiele, Poliția Locală le-a aplicat amenzi brăilenilor!
Articolul următorA dat foc unei pubele cu gunoi în toiul nopții