Miercuri, 5 octombrie a.c., in jurul orei 12:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autobuz de transport public de persoane, pe strada General Eremia Grigorescu din municipiul Brăila.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

”Polițiștii brăileni vor continua aceste activități, deoarece scopul nostru îl reprezintă siguranța  dumneavostră, astfel că vă adresăm rugămintea de a respecta regulile de circulație și vă sfătuim să nu consumați alcool înainte de a vă urca la volan, să nu vă grăbiți și să conduceți prudent” transmit polițiștii de la IPJ Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentDosar penal ca urmare a unui control privind comercializarea și utilizarea substanțelor care diminuează stratul de ozon sau gaze fluorescente
Articolul următorPrecizări ANAF privind stabilirea rezidenței fiscale